Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ERTAN KURTLUTEPE’NİN ADI BEŞİKTAŞ’TAKİ PARKTA YAŞAYACAK

Beşiktaş Belediyesi, Covid – 19 nedeniyle 2020 yılında hayatını kaybeden Beşiktaş İlçesi Cihannüma Mahallesi Muhtarı Ertan Kurtlutepe’nin adını Yıldız Caddesi’nde bulunan parka verdi.

ERTAN KURTLUTEPE’NİN ADI BEŞİKTAŞ’TAKİ PARKTA YAŞAYACAK
27 Nisan 2022 16:18
294
A+
A-

Beşiktaş Belediyesi, Covid – 19 nedeniyle 2020 yılında hayatını kaybeden Beşiktaş İlçesi Cihannüma Mahallesi Muhtarı Ertan Kurtlutepe’nin adını Yıldız Caddesi’nde bulunan parka verdi. Parkın açılışında konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Ertan Kurtlutepe’nin çok yönlü kişiliğine dikkat çekerek şunları dile getirdi:

“Ertan Abi sadece muhtar değil aynı zamanda bir sanatçı ve zanaatkârdı her şeyden önce. İyi insan olmanın bütün faziletlerini taşıyordu üstünde. Buradaki yeşil alanların çoğaltılmasıyla ilgili ısrarı, her toplantıda bunu dile getirmesi bizim için önemliydi. Bu vesileyle bir kez daha Ertan Abi’yi rahmetle anıyorum.”

Ertan Kurtlutepe’nin oğlu Uygar Kurtlutepe ise babasının adının parka verilmesiyle ilgili,

“Bizim için de çok büyük bir gurur ve onur oldu. Babam, yeşile, doğaya çok değer ve önem veren bir insandı. Böyle bir parka adının verilmesi çok anlamlı oldu. Beşiktaş Belediyesi’ne ve Başkan Rıza Akpolat’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Kurtlutepe’nin adı vefatının yıl dönümünde de Cihannüma Mahallesi Muhtarlığı’ndaki kitaplığa verilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.