Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Uluslararası Beşiktaş Tiyatro Festivali Sona Erdi

Beşiktaş Belediyesi tarafından 5 – 31 Mart tarihlerinde bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Beşiktaş Tiyatro Festivali Şener Şen’in başrolünü oynadığı ‘Zengin Mutfağı’ oyunuyla perdelerini kapattı. Tüm oyunların ücretsiz gösterildiği festivali binlerce tiyatrosever takip etti.

Uluslararası Beşiktaş Tiyatro Festivali Sona Erdi
1 Nisan 2022 18:03
215
A+
A-

5 Martta’ta ‘Babamı Kim Öldürdü’ oyunuyla başlayıp 31 Mart’ta kadar devam eden festivalde; ‘Şener Şen’in Zengin Mutfağı’ndan, Metin Akpınar’ın süpervizörlüğünü yaptığı ‘Deli Bayramı’na kadar ülkemizin en çok izlenen yapımlarının yanı sıra İsviçre ve İtalya’nın sevilen tiyatro gösterileri de seyirciyle buluştu.

Sanatı ve sanatçıyı görünür kılmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat şunları söyledi:

“Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Uluslararası Tiyatro Festivalimize ilgi çok yoğundu. Sevilen yerli ve yabancı tiyatro yapımlarını festivalimizde komşularımız ile buluşturduğumuz için çok mutluyum. Sanatın iyileştici ve dönüştücü gücüne inanıyoruz. Dolayısıyla Beşiktaş’ı kültür ve sanatın merkezi yapma hedefimiz için azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Festival gösterimleri Beşiktaş Belediyesi’nin Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi, Akatlar Kültür Merkezi ve Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleştirildi. Beşiktaş’ın kültür ve sanat merkezleri Mart ayı boyunca sezonun en ilgi çekici oyunlarına ev sahipliği yaptı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.