Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

İşte İstanbul’da ilçe ilçe koronavirüs sayıları.

Küresel salgın Koronavirüs İstanbul’un hangi ilçesinde kaç kişiye bulaşmış?

İşte İstanbul’da ilçe ilçe koronavirüs sayıları.
11 Nisan 2020 23:09
2.546
A+
A-

Çin’den başlayıp tüm Dünya’yı etkisi altına alan koronavirüs salgını ülkemizde de yaşamı durdurdu. Hergün vaka ve ölüm oranlarının arttığı ülkemizde yayılmasının önüne geçilmek için bir çok tedbir alınırken virüs bulaşmaya devam etmekte.

Türkiye’de virüsün merkezi olan İstanbul ise artış ve ölüm oranlarında ülkede açık ara diğer illerin önünde bir seyirle ilerlemekte.

Milyonların yaşadığı İstanbul ile birlikte 30 büyükşehir ve Zonguldak’da hayata geçen iki günlük sokağa çıkma yasağının ve yasağın açıklanması sonrası yaşananların bu seyre nasıl bir etki yaratacağı ise tartışmalara neden oldu. İl il, ilçe ilçe virüs kapanların sayısı merak edilirken CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek gazetemiz ile paylaştığı veriler ile hangi il ve ilçede ne kadar vaka var halkı bilgilendirdi.

Tüm uyarılara rağmen hiç bir uyarıyı dikkate almayan bir kesimin bu salgının durdurulmasında önemli bir engel olduğu belirtilirken bir çok uzaman sokağa çıkma yasağının 14 gün uzatılması yönünde görüş bildiriyor.

İki gün sokağa çıkma yasağı ilan edilen illerden olan İstanbul ve diğer illerde, ilçelerde vaka sayıları ne peki?

İşte o sorunun cevabı.

İstanbul ve ilçelerindeki vaka sayıları.

Diğer illerdeki vaka sayıları.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.